Home » Evenementen in Peejenland

Evenementen in Peejenland

Hier vindt je een overzicht van alle evenementen in Peejenland.

De Quiz analyse van Piet

De jaarlijkse quiz met de Heemkundekring heeft weer een paar juweeltjes opgeleverd. De winnaars zijn ondertussen ook bekend en de uitlag kun je ook op onze pagina terug zien. Maar hoe zit het eigenlijk met de kennis over (het oude) Peejenland? Piet Lauwerijssen heeft de statistieken eens op een rijtje gezet. Je leest ze HIER

Read More »

Afsluiting carnaval 2021

Om 19.00 uur kun je kijken naar de afsluiting van carnaval 2021. De prins en zijn gevolg sluiten af met uiteraard de traditionele zevensprong. Tevens wordt ook het nieuwe motto voor 2022 bekend gemaakt. Alles is te volgen bij Radio Peejenland op onze website, via de app, Facebook en ons Youtube kanaal.

Read More »

The Masked Peej

Het is carnavalsmaandag en dat betekent maar één ding… DOEVESE AVOND! Vanavond (zoals ‘t hoort) natuuuuuurlijk vertrouwd Marco Bras achter de knoppen én kosten nog moeite zijn gespaard, want we hebben niet 1, niet 2,… maar wel 6 artiesten voor jullie klaar staan! Jaaaaa want vanavond gaan we ein-de-lijk kijken naar The Masked Singer Peejenland! Benieuwd wie er achter de …

Read More »

Kindermiddag

Jaaaaa lieve Peejkes & Peejinnekes, aanstaande zondagmiddag om 14:00 uur LIVE feesten samen met Prins Tommes, Prinses Lotte, Boer Waldie, Pliesie Mo en Nar Peerke tijdens de Kindermiddag LIVESTREAM! Jij komt toch ook gezellig mee hossen, springen en zingen met het protocol?!! Trek je mooiste carnavalspakske aan en zorg dat je op tijd inschakelt, want hier wil je écht bij …

Read More »

Ouw ‘t Um Vrij!

Zet woensdagavond 10 februari vast in de agenda. Dan trappen we groots af met Radio Peejenland 2021!  Ook dit jaar is er weer een quiz samen met Heemkundekring De Honderd Hoeven. Verdere info hierover volgt snel!

Read More »

BC de Spie winnaars Super Tuesday

De winnaars zijn bekend in Peejenland. Wat een fantastische optocht was het weer. Kijk hier voor de volledige uitslag van de A-wagens. BC de Spie – Stil(l) LevendBC de Zooitrappers – Al CapsonusBC Ambiance – Hard/t RockBC De Flierefluiters – We gaon oerend HartdBC De Peejkes – Wij b(r)ouwe een feestje meej jill ons Hart!BC Dun Akkerlinge – Wa ‘n …

Read More »

Foto’s dinsdag – super tuesday

De dinsdag is altijd de kroon op het d’Oevese carnaval. Het was weer een fantastische optocht, mooie creaties en veel publiek langs de route. Kijk hier voor de foto’s.

Read More »

Quizwinnaars openingsavond

Afgelopen woensdag zijn we de carnaval gestart met een geweldige quiz i.s.m. de Heemkundekring “De Honderd Hoeven”. De 1e plaats is behaald door De Ouwe Brandweer, zondag live in de studio. Hieronder het totale score overzicht.

Read More »

Foto’s zaterdag

Op zaterdag is het eigenlijk Prinsessendag in Peejenand. We nemen afscheid van de oude prinses en gaan dan in de middag de nieuwe prinses onthullen. Verder nog vele gasten in de studio. Kijk hieronder voor de foto’s.

Read More »

Foto’s donderdag

De donderdag is de eerste volle dag van carnaval voor Radio Peejenland. Denk maar niet dat het rustig is op zo’n dan. Bekijk hieronder de foto’s.

Read More »