Home » Radio Peejenland » Anno Nu

Anno Nu

Sinds 2005, is Radio Peejenland tijdens carnaval te beluisteren op 104.9 FM. Radio Peejenland wordt zeer goed beluisterd; bijna iedereen in Hoeven en omgeving stemt af op Radio Peejenland om de gezelligheid van Peejenland mee te beleven.

Ook Peejen die verhuisd zijn, luisteren elk jaar trouw; via de Live-Stream.  Trouwe reacties komen uit Delft, Deventer, Dordrecht, maar ook uit Oostenrijk, de Verenigde Staten en zelfs vanuit Aruba. Radio Peejenland heeft zich ten doel gesteld op deze manier het Peejenlandse carnaval en alle aanverwante evenementen te ondersteunen en de Hoevense bevolking zo breed mogelijk te betrekken bij dit unieke feest. Heel veel luisterplezier!!

Bekijk ook

Rabo Clubsupport

Steun het geluid van d’Oeve! Radio Peejenland doet mee aan Rabo Clubsupport. Met jouw stem …

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *