Home » Radio Peejenland

Radio Peejenland

In deze categorie vindt je het laatste nieuws over Radio Peejenland.

Dank je wel d’Oeve!

Radio Peejenland deed mee aan Rabo Clubsupport. Door jouw stem hebben we weer een mooi bedrag opgehaald en kunnen we ook in 2021 het carnavalsgeluid 6 dagen door de radio’s laten klinken!

Read More »

Foto’s maandag

Op maandag gingen we weer met de reportagewagen, langs diverse creaties die we op supertuesday in de optocht gaan zien. Ook ging de flatscreen eruit. Gefeliciteerd Marielle.

Read More »

Quizwinnaars openingsavond

Afgelopen woensdag zijn we de carnaval gestart met een geweldige quiz i.s.m. de Heemkundekring “De Honderd Hoeven”. De 1e plaats is behaald door De Ouwe Brandweer, zondag live in de studio. Hieronder het totale score overzicht.

Read More »

Foto’s zondag

Zondag was met name de dag voor de jongeren in Peejenland. Daarnaast hadden we diverse leuke gasten in de studio en waren we met het reportageteam op route naar de diverse bouwclubs. Beleef het nog een keer met de foto’s hieronder.

Read More »

Jeroens stampuurtje online

Afgelopen donderdag was het om 21.00 uur weer een uur lang volop knallen met Dj Jeroen. Wil je het nog een keer beleven, luister dan via de player hieronder.

Read More »

Foto’s donderdag

De donderdag is de eerste volle dag van carnaval voor Radio Peejenland. Denk maar niet dat het rustig is op zo’n dan. Bekijk hieronder de foto’s.

Read More »

Jeroens Rammel Uurke

De laatste Cue’s op de i. Helemaal klaar om vanavond te KNALLE op Radio Peejenland! van 21:00 tot 22:00 kapen we de zender weer voor Jeroens Rammel Uurke een uur lang live in de mix!  Luister dus 104,9 FM. Wil je zijn Rammel Uurke van vorig jaar nog eens terugluisteren, klik dan hieronder.

Read More »

We zijn weer begonnen

Hatseflats! De DJ-programmering begonnen!  Om 9:00 uur trapte Laurent af vanuit de studio in Het Kompas.  Doe je ook mee? Stuur een berichtje via de app  of leut@radiopeejenland.nl  of bel naar de studio >> 0165-630393 

Read More »

Ja ja ik voel het al

Begint het al te kriebelen?  Wij voelen het al! Van 20 t/m 25 februari hoor je ons op 104.9 FM, onze website en onze app. Luister mee en mis niks van het carnavalsfeest in Hoeven!

Read More »

Luister Terug Online

Vond jij carnaval in Peejenland dit jaar ook zo geweldig? Op onze Luister Terug pagina, kun je alle gepresenteerde programma’s van Radio Peejenland terugluisteren. Van de openingsavond op woensdag…. tot en met de afsluiting op dinsdagavond. Je vindt de Luister Terug pagina HIER.

Read More »