Home » Radio Peejenland » Bouwers

Bouwers

Niet alleen carnavalsclubs hebben bouwers.
Ieder jaar weer beginnen we een paar dagen voor carnaval aan het bouwen van onze studio. Vele honderden meters kabels, tientallen stekkers, vele schermen, een muur van PC’s, een metershoge antennemast en dit jaar ook nog eens een heuse TV setting. Want onze virtuele programma’s komen niet zomaar uit een leeg hoekje.

Ondertussen nemen we ook nog wat promofilmpjes op en is er overleg over alle beeld activiteiten die wij tijdens carnaval op jullie afschieten. En natuurlijk gaat het niet alleen om de techniek en de content. Extra aandacht natuurlijk om alles corona proof te doen. Wij zijn er al bijna klaar voor….. jij ook?

Bekijk ook

Terugblik

We kunnen er stiekem geen genoeg van krijgen.Alles was anders ……. alles was bijzonder ……. …

1 reactie

  1. Heel veel succes met opbouwen van de gezelligste radiozender.
    Heel veel plezier en succes met zijn allen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *