Home » Radio Peejenland » Historie

Historie

In 1981 ontstond het idee om tijdens carnaval radio te gaan maken. De eerste medewerkers, kwamen van enkele Hoevense “piratenzenders”. Zo werd Radio Peejenland geboren. In de jaren die erop volgden groeide de populariteit van Radio Peejenland met forse sprongen.

Met de opkomst van legale lokale omroepen, lag het voor de hand dat Radio Peejenland via Lokale Omroep Hoeven Bosschenhoofd ging uitzenden tijdens carnaval. Onder andere door de gemeentelijke herindeling op 1 januari 1997, waarbij de verschillende lokale omroepen binnen de gemeente Halderberge samengevoegd werden, stierf Radio Peejenland helaas een stille dood.

Bekijk ook

Winnaars Radio Peejenland Quiz

Woensdagavond hadden we de digitale versie van onze quiz. Elk jaar houden we die traditiegetrouw …

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.