Home » Radio Peejenland » Oprichting

Oprichting

Maar… In de loop van 2003, kwamen de eerste ideeën naar voor om Radio Peejenland nieuw leven in te blazen. Het carnavalsfeest in Hoeven is namelijk een feest dat zich sterk onderscheid van de manier waarop carnaval in de omliggende dorpen gevierd wordt.

Een serie van acties volgden elkaar op. Al gauw werd duidelijk dat één ding zeker was… Er moest een stichting opgericht worden. Omroepstichting Radio Peejenland.Op 25 mei 2004 ondertekenden de vier oprichters de oprichtingsverklaring bij notaris mr. C.R.C. Simons te Oud-Gastel. Omroepstichting Radio Peejenland was hiermee een feit.

Bekijk ook

Terugblik

We kunnen er stiekem geen genoeg van krijgen.Alles was anders ……. alles was bijzonder ……. …

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *