Home » Radio Peejenland » Oprichting

Oprichting

Maar… In de loop van 2003, kwamen de eerste ideeën naar voor om Radio Peejenland nieuw leven in te blazen. Het carnavalsfeest in Hoeven is namelijk een feest dat zich sterk onderscheid van de manier waarop carnaval in de omliggende dorpen gevierd wordt.

Een serie van acties volgden elkaar op. Al gauw werd duidelijk dat één ding zeker was… Er moest een stichting opgericht worden. Omroepstichting Radio Peejenland.Op 25 mei 2004 ondertekenden de vier oprichters de oprichtingsverklaring bij notaris mr. C.R.C. Simons te Oud-Gastel. Omroepstichting Radio Peejenland was hiermee een feit.

Bekijk ook

Winnaars Radio Peejenland Quiz

Woensdagavond hadden we de digitale versie van onze quiz. Elk jaar houden we die traditiegetrouw …

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.