Home » Radio Peejenland » Oprichting

Oprichting

Maar… In de loop van 2003, kwamen de eerste ideeën naar voor om Radio Peejenland nieuw leven in te blazen. Het carnavalsfeest in Hoeven is namelijk een feest dat zich sterk onderscheid van de manier waarop carnaval in de omliggende dorpen gevierd wordt.

Een serie van acties volgden elkaar op. Al gauw werd duidelijk dat één ding zeker was… Er moest een stichting opgericht worden. Omroepstichting Radio Peejenland.Op 25 mei 2004 ondertekenden de vier oprichters de oprichtingsverklaring bij notaris mr. C.R.C. Simons te Oud-Gastel. Omroepstichting Radio Peejenland was hiermee een feit.

Bekijk ook

Rabo Clubsupport

Steun het geluid van d’Oeve! Radio Peejenland doet mee aan Rabo Clubsupport. Met jouw stem …

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *