Home » Wie is Wie

Wie is Wie

Radio Peejenland wordt trots gedragen door 7 enthousiaste carnavalsvierders…

Alexander van Druten is het hele jaar actief in de ether en verruilt de dance-klanken voor stevige carnavalsklanken tijdens de D’oevese carnavalsdagen.

Debby Mallens is de regisseuse en fotografe van Radio Peejenland. Met strakke hand probeert ze de ongeleide projectielen van Radio Peejenland in bedwang te houden en te zorgen dat de vele gewonnen prijzen bij hun rechtmatige eigenaar terechtkomen.

Erwin Kerstens is de onvermoeibare voorzitter van Radio Peejenland. Erwin kent iedereen en iedereen kent Erwin!Wanneer Erwin draait, stroomt de gezelligheid de huiskamer binnen.

Joris Wijnen is de jongste telg van het Radio Peejenland team, maar met een ongekende staat van dienst. Zo is Joris in Brabant-en-omstreken bekend als ‘Chef Soldaat’, waarmee hij sinds 2016 heel Brabant en omstreken rondtrekt met zijn Leutige Leger. Doet ‘ie goed, die Joris!

Laurent van Baal is de man die ook zonder hoogwerker over de koppen kan kijken. Hij kent alle hoogheden uit de omgeving en slaat z’n slag tijdens de sleuteloverdracht en de grote optocht. In zijn dagelijkse programma, is het après-skiën geblazen!!

Marco Braspenning draait zo goed als dag-en-nacht tijdens de carnavalsdagen. Wanneer je ‘m niet ziet op ‘t Peejeplein of in de grote zaal van ‘t Kompas, dan hoef je alleen je radio maar aan te zetten om thuis keihard door te feesten op zijn vrolijke muzieknoten. Carnaval is pas afgelopen, wanneer hij z’n mengtafel uitzet…

Ron van Baal is de secretaris van Radio Peejenland en, naast de maker van stampende programma-uurtjes met knijters van alle tijden, ook de man achter de alomgeprezen ‘sound’ van Radio Peejenland.